Drylownica do wiśni i czereśni z przyssawką | 802001
Symbol:
016338
Dostępność:
Mało
8
szt.
Cena:49.88
szt.
Zamówienie telefoniczne: 579 111 449
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
Kurier DPD0
Paczkomaty InPost12
Poczta Polska15
Poczta Polska (Pobranie)20
Kurier (Pobranie)20
Kurier35
Kod kreskowy:
EAN:
5904816016338
Wydajne drylowanie wiśni i czereśni - przygotowywanie przetworów staje się jeszcze prostsze.
2 pojemniki - na całe owoce i pestki, pozwalają na drylowanie bez brudzenia całej kuchni.
Wysoka jakość - wykonana z wytrzymałego tworzywa posiadającego atesty zezwalające na kontakt z żywnością.
2 pary wymiennych gumek - wydłużają żywotność urządzenia, byś cieszył się nim jeszcze dłużej.
Wygodne mocowanie do stołu - zapobiega przesuwaniu się urządzenia w czasie drylowania.
Użytkowanie:
Przed przystąpieniem do drylowania należy wyjąć trzpień z gałką do drylowania, odkręcając nakrętkę mocującą i nałożyć załączoną sprężynę na jego dolną część. Włożyć trzpień w rurkę prowadzącą i kręcąc lekko naprowadzić nóż w część krzyżakową. Następnie zakręcić nakrętkę mocującą do oporu. Włożyć gumkę w prowadzenie prostokątne tak, aby przecięcie krzyżowe znalazło się w osi prowadnicy. Nałożyć część górną na pojemnik do pestek i całość przymocować do lekko mokrego blatu stołu, przekręcając w tym celu uchwyt od przyssawki. Podłożyć pod rynienkę spustową naczynie do wypestkowanych wiśni lub czereśni. Nałożyć wiśnie do pojemnika znajdującego się w górnej części - nacisnąć gałkę prowadnika do oporu w celu wyciśnięcia pestki, puścić trzpień, który przy pomocy sprężyny zostanie cofnięty w pierwotne położenie, a miąższ zostanie usunięty z noża i spadnie rynienką do naczynia.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.