Saletra potasowa do peklowania mięs 20g SAL

Symbol: 914948
Dostępność: Mało
6.17
szt.
Zamówienie telefoniczne: 729643074 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
  • Przydatna podczas produkcji domowych wędlin - saletra to obok soli kuchennej podstawowy dodatek przy peklowaniu mięsa
  • 1 opakowanie = ponad 6 kg mięsa - na każdy 1 kg mięsa stosuj 3 g saletry!
  • Kształtuje smak i aromat mięsa - peklowanie wpływa uszlachetniająco, nadaje specyficzny smak, zapach oraz wpływa na lepsze zachowanie prawidłowej barwy mięsa
  • Dłuższa trwałość domowych wyrobów - saletra ma działanie utrwalające - możesz zatem dłużej cieszyć się smakiem ulubionych mięs i potraw!
  • Bezpieczne i zdrowe konserwowanie - silne działanie bakteriostatyczne i bakteriobójcze saletry pozwala na ochronę domowych wyrobów przed rozwojem bakterii szczególnie Clostridium botulinum, czyli bakteriami jadu kiełbasianego.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

Strona w budowie - zapraszamy wkrótce!